Broodjes afhalen

Bij ons kun je lunch online bestellen en laten bezorgen of afhalen. Bestellen kan via onze website. Wij zorgen dat de producten klaar staan op de gewenste datum en tijdstip om afgehaald te kunnen worden. Zakelijk bestellen en afhalen kan ook. Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Hiervoor neem je eenmalig contact met ons op om een account aan te maken.

Broodjes laten bezorgen

Wij bezorgen in Den Bosch.  Onze bezorgtijden zijn maandag t/m vrijdag tussen 11:00 uur en 12:00. Voor bestellingen buiten Den Bosch moet de bestelling minimaal voor 14 uur op de dag voor de bezorgdag bij ons binnen zijn. In overleg kan ook gekozen worden om de bestelling buiten de standaard bezorgtijden te laten bezorgen. Neem hiervoor minimaal 1 werkdag van tevoren contact met ons op. Bestellingen die je bezorgd wil krijgen kun je alleen online bestellen via onze website. Het Broodkwartier kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vroege of latere bezorgingen. Door een bestelling bij ons te plaatsen accepteer je deze voorwaarden automatisch.

Bezorgkosten

Minimaal bestelbedrag om je broodjes te laten bezorgen in Den Bosch is 25 euro. Vanaf 30 euro worden de broodjes gratis bezorgd binnen de gemeente Den Bosch. Voor bestellingen buiten Den Bosch is de minimale bestelbedrag 100 euro.

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.