Broodkwartier.nl broodjes

Welkom bij .... Het Broodkwartier

Heerlijke broodjes, bij jou bezorgd. Voor al jouw zakelijke lunchbezorgingen in regio Den Bosch. Of je nu een snelle lunchpauze op kantoor hebt, een bedrijfsevenement organiseert of gewoon trek hebt in iets lekkers, Het Broodkwartier heeft voor iedere gelegenheid de perfecte oplossing. Onze uitgebreide menukaart biedt een scala aan opties, van klassieke favorieten tot creatieve smaakcombinaties.

Bezorgvoorwaarden Het Broodkwartier - Levering met Zorg!

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel en zorgvuldig mogelijk bij u af te leveren. Onze bezorgtijden zijn tussen 11:00 uur en uiterlijk 12:30 uur, maar het exacte bezorgmoment kan variëren. Het is voor ons niet altijd mogelijk om precies aan te geven hoe laat uw bestelling zal arriveren.

Wij hanteren een duurzame benadering om de CO2-uitstoot te minimaliseren. Onze chauffeurs stellen dagelijks routes samen op basis van de adressen die voor die dag zijn gepland. Deze aanpak zorgt ervoor dat we zo efficiënt mogelijk kunnen bezorgen en zo min mogelijk kilometers maken. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een groenere planeet.

Op onze website heeft u de mogelijkheid om een gewenste bezorgtijd aan te geven. Hoewel we ons best doen om hier rekening mee te houden, kunnen we dit niet altijd garanderen vanwege de bovengenoemde duurzaamheidsmaatregelen en de vaste routes van onze chauffeurs.

We vragen uw begrip voor deze aanpak, die niet alleen bijdraagt aan een schonere omgeving maar ook helpt om onze bezorgkosten laag te houden. Mocht u specifieke vragen hebben over uw bezorging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw vertrouwen in Het Broodkwartier en kijken ernaar uit om u met onze service tevreden te stellen. 

Uw bestelling

  • Oude Kaas
    Soort brood: Witte focaccia
    5  5,50

Subtotaal:  27,50

Bekijk winkelwagenAfrekenen

5

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.